Sparren met een ondernemerscoach is altijd een goed idee!

Advies

Als ondernemer heb je tal van vragen. En het is niet altijd gemakkelijk om een antwoord te vinden op die vragen. Vooral niet als ze betrekking hebben op onderwerpen die in eerste instantie niet met je eigen vakgebied te maken hebben. Groeifinanciering, ‘cashflow’ berekening, innovatiekrediet, subsidieregelingen, werknemersaangelegenheden, overnames, het zijn thema’s die allemaal wel eens door je hoofd kunnen gaan.

Gebundeld in een aantrekkelijk abonnement. Of op maat als dat beter past.

 

Snelders Consulting is er voor al die ondernemersvragen. Een team van 16 medewerkers staat voor je klaar om onder aanvoering van Con Snelders, Marja Snelders en Robert Bottram antwoord te geven op jouw ondernemersvragen. En als dat nodig is, dan aarzelen we niet om er de juiste specialist bij te betrekken. Onze ervaring en expertise hebben we te danken aan een jarenlange staat van dienst. Als betrokken accountant, en meer en meer ook in de rol van bedrijfsadviseur.

3-jarige opleiding tot ondernemerscoach

Con Snelders en Robert Bottram zijn in 2017 een 3-jarige opleiding begonnen tot ondernemerscoach. De toegenomen klantbehoeften van een sparringspartner is de basis voor deze opleiding.

Met een A4 ondernemingsplan gefilterd uit vele beschikbare tools, kunnen we doelgericht de ondernemer mee helpen zijn doelen te verwezenlijken. 

Gecertificeerd adviseur bedrijfsopvolging

Onlangs is Snelders Consulting gecertificeerd als adviseur bedrijfsopvolging. Dat betekent dat je bij bedrijfsoverdracht kunt vertrouwen op een deskundige adviseur die je bijstaat tijdens een het complex overnameproces waar emoties hoog kunnen oplopen. Tevens is Snelders Consulting gecertificeerd adviseur in de successiewet zodat fiscale kwesties zoals erfbelasting en schenkbelasting op correcte wijze worden behandeld. 

Ondernemersprogramma's

In aanvulling op onze bestaande dienstverlening breiden we uit met drie programma's voor ondernemers. Strategisch advies op maat. In elk programma spreken we samen een jaarproces af, passend bij jouw ondernemersituatie.

Grip op de Zaak
Word opnieuw de regisseur in je eigen bedrijf
Grip op de Zaak
Voor de ondernemers die het idee hebben dat ze niet altijd volledig in controle zijn. Dit leidt tot onrust en verhoogt de kans op beslissingen die onder druk genomen worden.
Focus op groei
Een sterke groei in de komende jaren. Wij gaan het samen doen.
Focus op groei
Een programma afgestemd op de MKB ondernemers die tot de conclusie zijn gekomen dat er iets dient te veranderen om het pad van groei (opnieuw) in te zetten.
Snelders Startup Programma
Plannen, strategische keuzes bepalen, samen met je ondernemerscoach.
Snelders Startup Programma
Het pakket voor de ondernemers die de wens hebben om een nieuw bedrijf op te starten. Soms gebaseerd op een kansrijk idee, soms gebaseerd op de wens om ‘ondernemer’ te willen zijn.
Meer weten over onze ondernemersprogramma's?

MKB Ondernemersprogramma

Speciaal voor ondernemers die behoefte hebben aan meer grip op hun bedrijf, of op gestructureerde wijze willen groeien met hun bedrijf, biedt Snelders Consulting de mogelijkheid om deel te nemen aan één van de drie ondernemersprogramma's. Dankzij deze ondernemersprogramma’s ontdek je hoe je duidelijke keuzes maakt en hoe je op een efficiëntere manier je ondernemersdoelen bereikt.

Con Snelders - ondernemerscoach

Con Snelders - ondernemerscoach

Con Snelders heeft een lange historie als ondernemer en bedrijfsadviseur. De boekhoudkundige en administratieve ondersteuning voor MKB ondernemers en ZZP’ers is de perfecte basis geweest voor een doorgroei naar gecertificeerd ondernemerscoach. Con weet een goede balans te vinden tussen persoonlijke ambitie van ondernemers en de zakelijke kansen. Con Snelders heeft een 3 jarige opleiding gevolgd voor ondernemerscoach bij NOAB en is gecertificeerd adviseur bedrijfsopvolging.

Meer weten? Stuur een mail naar info@sneldersconsulting.nl

Ruud Snelders MSc, MA - ondernemerscoach

Ruud Snelders MSc, MA - ondernemerscoach

Internationaal opgeleid als bedrijfsconsultant, met een dubbele universitaire graad van universiteiten in Tilburg en Londen. Bewezen ervaring als ondernemer met expertise in groei en financiering. Scherp oog voor innovatie en kansen.

Meer weten? Bel ons eens op 0497 - 385 333

Fiscalist Frank Waterschoot RBA

Fiscalist Frank Waterschoot RBA

Opgeleid als assistent-accountant en register belastingadviseur. Langjarige ervaring als relatiebeheerder en ondernemersadviseur. Vindt het een uitdaging om de beste oplossing te vinden voor ondernemers.

Meer weten? Bel ons eens op 0497 - 385 333

Robert Bottram - ondernemerscoach

Robert Bottram - ondernemerscoach

Robert Bottram is jarenlang actief geweest als opgeleid accountant en financial controller bij bedrijven voordat hij de overstap maakte naar de rol van controller, bedrijfsadviseur en sparringpartner. Bij Snelders Consulting is Robert een gewaardeerde coach die met een goed analytisch inzicht zoekt naar de juiste oplossingen voor de ondernemer. Robert Bottram heeft ook een 3 jarige opleiding gevolgd voor ondernemerscoach bij NOAB.   

Meer weten? Bel ons eens op 0497 - 385 333

Snelders Consulting is voor G.M.O. Nederland en G.M.O. Rail een kantoor en partner welke ons ontzorgt op een tal van terreinen. 

Herwin Jansen - Directeur G.M.O.