Sparren met een ondernemerscoach is altijd een goed idee!

Advies

Als ondernemer heb je tal van vragen. En het is niet altijd gemakkelijk om een antwoord te vinden op die vragen. Vooral niet als ze betrekking hebben op onderwerpen die in eerste instantie niet met je eigen vakgebied te maken hebben. Groeifinanciering, ‘cashflow’ berekening, innovatiekrediet, subsidieregelingen, werknemersaangelegenheden, overnames, het zijn thema’s die allemaal wel eens door je hoofd kunnen gaan.

Gebundeld in een aantrekkelijk abonnement. Of op maat als dat beter past.

 

Snelders Consulting is er voor al die ondernemersvragen. Een team van 16 medewerkers staat voor je klaar om onder aanvoering van Con Snelders, Marja Snelders en Robert Bottram antwoord te geven op jouw ondernemersvragen. En als dat nodig is, dan aarzelen we niet om er de juiste specialist bij te betrekken. Onze ervaring en expertise hebben we te danken aan een jarenlange staat van dienst. Als betrokken accountant, en meer en meer ook in de rol van bedrijfsadviseur.

3-jarige opleiding tot ondernemerscoach

Con Snelders en Robert Bottram zijn in 2017 een 3-jarige opleiding begonnen tot ondernemerscoach. De toegenomen klantbehoeften van een sparringspartner is de basis voor deze opleiding.

Met een A4 ondernemingsplan gefilterd uit vele beschikbare tools, kunnen we doelgericht de ondernemer mee helpen zijn doelen te verwezenlijken. 

Gecertificeerd adviseur bedrijfsopvolging

Onlangs is Snelders Consulting gecertificeerd als adviseur bedrijfsopvolging. Dat betekent dat je bij bedrijfsoverdracht kunt vertrouwen op een deskundige adviseur die je bijstaat tijdens een het complex overnameproces waar emoties hoog kunnen oplopen. Tevens is Snelders Consulting gecertificeerd adviseur in de successiewet zodat fiscale kwesties zoals erfbelasting en schenkbelasting op correcte wijze worden behandeld. 

MKB Adviesmodules

In aanvulling op onze bestaande dienstverlening breiden we uit met drie modules, In elke module spreken we samen een jaarproces af, passend bij jouw ondernemerschap.

Module Overzicht
Een actueel en accuraat overzicht van je financiële administratie
Module Overzicht
Voor de ondernemer die graag overzicht heeft van zijn administratie en zijn fiscale aangiften goed geregeld wil hebben. Het is fijn dat je telefonisch kosteloos kunt bellen.
Module Inzicht
'Realtime' inzicht in je financiële bedrijfsprestaties. Advies op afroep.
Module Inzicht
De ondernemer die daarnaast realtime inzicht wil in de cijfers, doelen stelt en een ondernemende sparringpartner zoekt.
Module Vooruitzicht
Plannen, strategische keuzes bepalen, samen met je ondernemerscoach.
Module Vooruitzicht
Het pakket voor de ondernemer met visie voor de toekomst. En vooruitzicht wil. Bovenal fungeren wij als sparringpartner en coach om uw doelen en groeiambities te realiseren.
Meer weten over onze adviesmodules?

Con Snelders - ondernemerscoach

Con Snelders heeft een lange historie als ondernemer en bedrijfsadviseur. De boekhoudkundige en administratieve ondersteuning voor MKB ondernemers en ZZP’ers is de perfecte basis geweest voor een doorgroei naar gecertificeerd ondernemerscoach. Con weet een goede balans te vinden tussen persoonlijke ambitie van ondernemers en de zakelijke kansen. Con Snelders heeft een 3 jarige opleiding gevolgd voor ondernemerscoach bij NOAB en is gecertificeerd adviseur bedrijfsopvolging.

Meer weten? Stuur een mail naar info@sneldersconsulting.nl

robert bottram pasfoto

Robert Bottram - ondernemerscoach

Robert Bottram is jarenlang actief geweest als opgeleid accountant en financial controller bij bedrijven voordat hij de overstap maakte naar de rol van controller, bedrijfsadviseur en sparringpartner. Bij Snelders Consulting is Robert een gewaardeerde coach die met een goed analytisch inzicht zoekt naar de juiste oplossingen voor de ondernemer. Robert Bottram heeft ook een 3 jarige opleiding gevolgd voor ondernemerscoach bij NOAB.   

Meer weten? Bel ons eens op 0497 - 385 333

Snelders Consulting is voor G.M.O. Nederland en G.M.O. Rail een kantoor en partner welke ons ontzorgt op een tal van terreinen. 

Herwin Jansen - Directeur G.M.O.