Een doel hebben is mooi. Maar heb je ook een plan?

Ondernemingsplan

Ondernemen betekent vooral ‘doen’. Veel ondernemers denken dan ook niet al te lang na voordat ze starten om hun droom of doel te realiseren. De praktijk leert dat er allerlei drempels op de weg naar je doel liggen. En voordat je het weet, ben je alleen nog maar bezig om die drempels te ontwijken. Waar je ook alweer naar toe ging? Geen idee. Een plan helpt je om koers te houden.

Ontdek de MKB adviesmodule ‘Inzicht’

Ondernemingsplan op 1 A4

Het ondernemingsplan op 1 A4 is één van de speerpunten van ons kantoor. Een goed plan hoeft niet lang te zijn. Liefst niet zelfs. Wat een plan wel moet doen? Je als ondernemer vertellen welke actiepunten je allemaal dient op te volgen om bij je doel te komen. Zodat je focus houdt en niet afgeleid wordt van allerlei kansen en mogelijkheden. Je zult ontdekken dat je er een meer doelgerichte ondernemer van wordt. 

herstructurering

Herstructurering?

Herstructurering kent als woord een vervelende bijsmaak. Het betekent dat je het anders aan moet pakken. Omdat het niet zo goed ging bijvoorbeeld. Dit klopt wel een beetje. Maar je kunt het ook als kans beschouwen. Om helderheid te scheppen in de dingen die je als ondernemer doet. Met meer aandacht het goede doen. Daar word je bedrijf beter van.

Ondernemersprogramma's

In aanvulling op onze bestaande dienstverlening breiden we uit met drie programma's voor ondernemers. Strategisch advies op maat. In elk programma spreken we samen een jaarproces af, passend bij jouw ondernemersituatie.

Grip op de Zaak
Word opnieuw de regisseur in je eigen bedrijf
Grip op de Zaak
Voor de ondernemers die het idee hebben dat ze niet altijd volledig in controle zijn. Dit leidt tot onrust en verhoogt de kans op beslissingen die onder druk genomen worden.
Focus op groei
Een sterke groei in de komende jaren. Wij gaan het samen doen.
Focus op groei
Een programma afgestemd op de MKB ondernemers die tot de conclusie zijn gekomen dat er iets dient te veranderen om het pad van groei (opnieuw) in te zetten.
Snelders Startup Programma
Plannen, strategische keuzes bepalen, samen met je ondernemerscoach.
Snelders Startup Programma
Het pakket voor de ondernemers die de wens hebben om een nieuw bedrijf op te starten. Soms gebaseerd op een kansrijk idee, soms gebaseerd op de wens om ‘ondernemer’ te willen zijn.
Meer weten over onze ondernemersprogramma's?

Ondernemerscoach Con Snelders
Ondernemerscoach Con Snelders

Oprichter, naamgever met een jarenlange ervaring als bedrijfsadviseur.

Meer weten? Mail info@sneldersconsulting.nl

Ondernemerscoach Ruud Snelders MSc, MA
Ondernemerscoach Ruud Snelders MSc, MA

Partner en bedrijfsconsultant met een flinke dosis ondernemerservaring.

Meer weten? Mail info@sneldersconsulting.nl

Andere ondernemersvragen waarmee wij kunnen helpen?

Als ondernemer heb je vragen. Dat is maar goed ook. Bij Snelders Consulting vind je het antwoord. 

"Met vragen kunnen wij altijd op zeer korte termijn terecht, en kunnen de persoonlijke betrokkenheid van onze adviseur erg waarderen."

Stef Wouters en Lenne Jansen - Café-zaal de Koster