Ik wil groeien met mijn bedrijf. Maar hoe?

Groeien met je bedrijf

Een ambitie hebben is één, maar om deze ambitie om te zetten in een verstandig groeiplan voor je bedrijf? Dat is een ander verhaal. Slechts een beperkt aantal ondernemers besteedt voldoende aandacht aan het maken van een solide groeiplan. Logisch misschien, want als ondernemers iets kenmerkt, dan is het hun eigenschap om te ‘doen’. Snelders Consulting biedt hulp bij het opzetten van een verstandig en realistisch groeiplan.

Ontdek de MKB adviesmodule ‘Vooruitzicht”.

Groeien kost geld.

Groeien betekent vaak ook investeren. En lang niet altijd kan dat gerealiseerd worden vanuit de lopende ‘cash-flow’. Het is daarom van belang om enerzijds inzicht te hebben in de cashflow- en liquiditeitsontwikkeling in je bedrijf en anderzijds in de effecten die de geplande investeringen hebben op deze ontwikkeling.

Prognoses

Als je niet weet waar je naar toe wilt, ben je overgeleverd aan de actualiteit van de dag. Voor bedrijfscontinuïteit is dat niet de beste optie. Het is dan ook van belang dat je je ambitie weet om te zetten in duidelijke bedrijfsdoelen. Die je op een planmatige manier gaat uitvoeren. Dat levert resultaat op.

Ondernemersprogramma's

In aanvulling op onze bestaande dienstverlening breiden we uit met drie programma's voor ondernemers. Strategisch advies op maat. In elk programma spreken we samen een jaarproces af, passend bij jouw ondernemersituatie.

Grip op de Zaak
Word opnieuw de regisseur in je eigen bedrijf
Grip op de Zaak
Voor de ondernemers die het idee hebben dat ze niet altijd volledig in controle zijn. Dit leidt tot onrust en verhoogt de kans op beslissingen die onder druk genomen worden.
Focus op groei
Een sterke groei in de komende jaren. Wij gaan het samen doen.
Focus op groei
Een programma afgestemd op de MKB ondernemers die tot de conclusie zijn gekomen dat er iets dient te veranderen om het pad van groei (opnieuw) in te zetten.
Snelders Startup Programma
Plannen, strategische keuzes bepalen, samen met je ondernemerscoach.
Snelders Startup Programma
Het pakket voor de ondernemers die de wens hebben om een nieuw bedrijf op te starten. Soms gebaseerd op een kansrijk idee, soms gebaseerd op de wens om ‘ondernemer’ te willen zijn.
Meer weten over onze ondernemersprogramma's?

Ondernemerscoach Con Snelders
Ondernemerscoach Con Snelders

Oprichter, naamgever met een jarenlange ervaring als bedrijfsadviseur.

Meer weten? Mail info@sneldersconsulting.nl

 Ondernemerscoach Ruud Snelders Ondernemerscoach Ruud Snelders MSc, MA
Ondernemerscoach Ruud Snelders Ondernemerscoach Ruud Snelders MSc, MA

Partner en bedrijfsconsultant met een flinke dosis ondernemerservaring.

Meer weten? Mail info@sneldersconsulting.nl

Andere ondernemersvragen waarmee wij kunnen helpen?

Als ondernemer heb je vragen. Dat is maar goed ook. Bij Snelders Consulting vind je het antwoord. 

Snelders Consulting is voor G.M.O. Nederland en G.M.O. Rail een kantoor en partner welke ons ontzorgt op een tal van terreinen. 

Herwin Jansen - Directeur G.M.O.