Al je belastingzaken geregeld

Belastingadvies

Of het nu gaat om je omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting of je vennootschapsbelasting? Bij Snelders Consulting zijn je belastingzaken goed geregeld. Wij verzorgen niet alleen je belastingaangiftes maar geven je ook fiscaal advies. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is.

Belastingaangifte

Het is belangrijk om je belastingaangifte op tijd en nauwkeurig uit te voeren. Voor veel ondernemers is dat een hele opgave. Logisch, want je hebt je aandacht nodig om je klanten op de beste manier te helpen. Bij Snelders Consulting verzorgen wij al je belastingaangiftes. Dat is het voordeel van zoveel specialismen onder één dak. Met één aanspreekpunt, van iemand die jouw bedrijf door en door kent.

Fiscaal advies

Vooral als je al wat langer bezig bent met je bedrijf, is het belangrijk om eens na te denken over de toekomst. Een potje voor later? Investeren in een bedrijfspand als een voorziening voor je pensioen? Nadenken over een eventuele verkoop van je bedrijf? Wat je plan ook is, het is belangrijk om op tijd na te denken over de fiscale gevolgen. Daarvoor ben je ook bij Snelders Consulting aan het juiste adres.

Ondernemersprogramma's

In aanvulling op onze bestaande dienstverlening breiden we uit met drie programma's voor ondernemers. Strategisch advies op maat. In elk programma spreken we samen een jaarproces af, passend bij jouw ondernemersituatie.

Grip op de Zaak
Word opnieuw de regisseur in je eigen bedrijf
Grip op de Zaak
Voor de ondernemers die het idee hebben dat ze niet altijd volledig in controle zijn. Dit leidt tot onrust en verhoogt de kans op beslissingen die onder druk genomen worden.
Focus op groei
Een sterke groei in de komende jaren. Wij gaan het samen doen.
Focus op groei
Een programma afgestemd op de MKB ondernemers die tot de conclusie zijn gekomen dat er iets dient te veranderen om het pad van groei (opnieuw) in te zetten.
Snelders Startup Programma
Plannen, strategische keuzes bepalen, samen met je ondernemerscoach.
Snelders Startup Programma
Het pakket voor de ondernemers die de wens hebben om een nieuw bedrijf op te starten. Soms gebaseerd op een kansrijk idee, soms gebaseerd op de wens om ‘ondernemer’ te willen zijn.
Meer weten over onze ondernemersprogramma's?

Ondernemerscoach Con Snelders
Ondernemerscoach Con Snelders

Oprichter, naamgever met een jarenlange ervaring als bedrijfsadviseur.

Meer weten? Mail info@sneldersconsulting.nl

Fiscalist Frank Waterschoot RBA
Fiscalist Frank Waterschoot RBA

Register Belastingadviseur met een jarenlange ervaring als fiscalist en accountant.

Meer weten? Mail info@sneldersconsulting.nl

Andere ondernemersvragen waarmee wij kunnen helpen?

Als ondernemer heb je vragen. Dat is maar goed ook. Bij Snelders Consulting vind je het antwoord. 

Heb je nog vragen?

Snelders Consulting is goed bereikbaar en levert snel en punctueel werk. Ik heb in de loop der jaren al heel wat adviezen ontvangen waar ik veel aan heb gehad. Ze zijn goed op de hoogte van je specifieke situatie. Of je nu een vraag hebt over een belasting aangifte of over een internationale kwestie, ze hebben altijd een passend antwoord. 

Anneke Rombouts - Eigenaresse Amazing-antiques.com