Al 25 jaar een vertrouwde partner.

Over ons

Snelders Consulting | MKB Advies heeft ruim 25 jaar ervaring als administratie- en advieskantoor. Snelders Consulting is opgericht door Con en Marja Snelders. Om de deskundigheid te waarborgen is vele jaren geleden opgeleid accountant Robert Bottram als partner toegetreden. Ook Ruud Snelders is inmiddels toegetreden als bedrijfsadviseur en partner. De jongste toetreding is Frank Waterschoot, die als Register Belastingadviseur extra kennis toevoegt. Het totale team van Snelders Consulting bestaat uit ervaren professionele en betrokken medewerkers.

Al 25 jaar een vertrouwde partner. Mooi toch? Meer over ons jubileum lees je hier

NOAB-adviesbureau

NOAB leden kennen de ondernemers in het MKB. NOAB leden zijn zelf ondernemer en spreken de taal van hun klanten. Hun vakkundigheid is gekoppeld aan ondernemerszin en dat betekent dat klanten geen hoge drempels hoeven te nemen en dat er binnen NOAB kantoren geen negen-tot-vijf cultuur bestaat. NOAB kantoren werken oplossingsgericht. Dat gebeurt niet vanuit pretentie, dat zij altijd en voor alles een panklare oplossing uit hun mouw kunnen schudden. 

In voorkomende gevallen kunnen de kantoren een beroep doen op specialisten. Deze gespecialiseerde vakmensen, die binnen de NOAB adviesgroep verenigd zijn, kunnen belangrijke bijdragen leveren aan het oplossen van problemen. 

In de NOAB Adviesgroep werken fiscalisten, accountants, advocaten en notarissen. Uiteraard heeft daarnaast vrijwel elk NOAB kantoor ook nog eigen relaties. 

De NOAB beroepscode zorgt ervoor dat ethisch handelen bij de leden hoog in het vaandel staat en heeft eigen gedrag- en beroepsregels. NOAB leden verlenen hun diensten conform de NOAB voorwaarden (leverings- en betalingsvoorwaarden).

Bij problemen kan een beroep worden gedaan op een onafhankelijke Tuchtcollege en een College van Beroep. Daarnaast heeft elk NOAB lid verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zodat de cliënt altijd schadeloos gesteld kan worden. 

Snelders Consulting is goed bereikbaar en levert snel en punctueel werk. Ik heb in de loop der jaren al heel wat adviezen ontvangen waar ik veel aan heb gehad. Ze zijn goed op de hoogte van je specifieke situatie. Of je nu een vraag hebt over een belasting aangifte of over een internationale kwestie, ze hebben altijd een passend antwoord. 

Anneke Rombouts - Eigenaresse Amazing-antiques.com

Werkwijze

Alles start met het juiste inzicht

Bij Snelders Consulting willen we graag adviezen geven die aansluiten bij de ambitie van de ondernemer en de actuele situatie van de onderneming. Daarvoor is het belangrijk om te ontdekken wat de ondernemerswensen zijn en welke kansen en bedreigingen relevant zijn voor de onderneming. Een uitgebreide kennismaking, met de juiste vragen, is dan ook een noodzakelijke aftrap voor een goede samenwerking en de juiste adviezen.

 

Een realistisch plan van aanpak.

Als de wensen en mogelijkheden duidelijk zijn, is het tijd voor een realistisch plan van aanpak. Verpakt in een werkbaar en handzaam document. Met daarin duidelijke mijlpalen. Voor de ondernemer in kwestie, voor ons als betrokken adviseur. Maar ook voor externe contactpersonen, als dat van toepassing is. 

Een vinger aan de pols. 

Een plan hebben is mooi. Je eraan houden is een ander verhaal. De praktijk wil namelijk nog wel eens anders zijn dan vooraf gedacht. Juist daarom is het belangrijk te weten dat Snelders Consulting altijd een vinger aan de pols houdt. Van enkele keren per jaar, tot een zeer frequente begeleiding als de situatie daar om vraagt. 

Aanpassen en bijsturen. 

Afhankelijk van de actualiteit kan het nodig zijn om het oorspronkelijke plan nog eens opnieuw te bezien. En aan te passen als dat nodig is. Want hoe goed een plan ook bedacht kan zijn. Het plan is een middel om je ondernemersdoelen te behalen… en niet andersom.