Financiering van plannen.

Financiering

Het is geen geheim dat de bank een andere rol aanneemt als het gaat om financieringen. Vooral wanneer sprake is van financiering met een hoger risico, nemen bankiers een meer en meer afwachtende houding aan. Gelukkig zijn er echter tal van partijen die inspringen op de terugtrekkende beweging van de bank. Lease-maatschappijen, crowdfund intermediairs, gespecialiseerde vastgoedfinanciers, om er enkele te noemen. Dan is het ook goed te weten dat er een partner is die je goed begeleidt bij je financieringswensen.

Ontdek de MKB adviesmodule ‘Vooruitzicht”.

Crowdfunding

Het ‘ophalen’ van geld bij vrienden en familie is voor veel starters de manier om aan hun ondernemersavontuur te beginnen. Het is dan misschien ook geen toeval dat crowdfunding, waarbij geld wordt opgehaald bij particuliere investeerders, een stevige groei meemaakt. Tal van crowdfund platforms bieden hun netwerk aan voor investeringsplannen.

Subsidies

Innovatieprestatiecontracten. Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk. Milieu-Investeringsaftrek. Innovatiekrediet. Het zijn enkele subsidieregelingen waarvan je als MKB ondernemer gebruik kunt maken. Het is dan ook raadzaam om bij al je groeiplannen te checken of er subsidies beschikbaar zijn.

MKB Adviesmodules

In aanvulling op onze bestaande dienstverlening breiden we uit met drie modules, In elke module spreken we samen een jaarproces af, passend bij jouw ondernemerschap.

Module Overzicht
Een actueel en accuraat overzicht van je financiële administratie
Module Overzicht
Voor de ondernemer die graag overzicht heeft van zijn administratie en zijn fiscale aangiften goed geregeld wil hebben. Het is fijn dat je telefonisch kosteloos kunt bellen.
Module Inzicht
'Realtime' inzicht in je financiële bedrijfsprestaties. Advies op afroep.
Module Inzicht
De ondernemer die daarnaast realtime inzicht wil in de cijfers, doelen stelt en een ondernemende sparringpartner zoekt.
Module Vooruitzicht
Plannen, strategische keuzes bepalen, samen met je ondernemerscoach.
Module Vooruitzicht
Het pakket voor de ondernemer met visie voor de toekomst. En vooruitzicht wil. Bovenal fungeren wij als sparringpartner en coach om uw doelen en groeiambities te realiseren.
Meer weten over onze adviesmodules?

con snelders
Ondernemerscoach Con Snelders

Oprichter, naamgever met een jarenlange ervaring als bedrijfsadviseur.

Meer weten? Mail info@sneldersconsulting.nl

robert bottram pasfoto
Ondernemerscoach Robert Bottram

Partner, opgeleid accountant met een stevige ervaring als controller en adviseur. 

Meer weten? Mail info@sneldersconsulting.nl

Andere ondernemersvragen waarmee wij kunnen helpen?

Als ondernemer heb je vragen. Dat is maar goed ook. Bij Snelders Consulting vind je het antwoord. 

Snelders Consulting is goed bereikbaar en levert snel en punctueel werk. Ik heb in de loop der jaren al heel wat adviezen ontvangen waar ik veel aan heb gehad. Ze zijn goed op de hoogte van je specifieke situatie. Of je nu een vraag hebt over een belasting aangifte of over een internationale kwestie, ze hebben altijd een passend antwoord. 

Anneke Rombouts - Eigenaresse Amazing-antiques.com