Financiering van plannen.

Financiering

Het is geen geheim dat de bank een andere rol aanneemt als het gaat om financieringen. Vooral wanneer sprake is van financiering met een hoger risico, nemen bankiers een meer en meer afwachtende houding aan. Gelukkig zijn er echter tal van partijen die inspringen op de terugtrekkende beweging van de bank. Lease-maatschappijen, crowdfund intermediairs, gespecialiseerde vastgoedfinanciers, om er enkele te noemen. Dan is het ook goed te weten dat er een partner is die je goed begeleidt bij je financieringswensen.

Ontdek de MKB adviesmodule ‘Vooruitzicht”.

Crowdfunding

Het ‘ophalen’ van geld bij vrienden en familie is voor veel starters de manier om aan hun ondernemersavontuur te beginnen. Het is dan misschien ook geen toeval dat crowdfunding, waarbij geld wordt opgehaald bij particuliere investeerders, een stevige groei meemaakt. Tal van crowdfund platforms bieden hun netwerk aan voor investeringsplannen.

Subsidies

Innovatieprestatiecontracten. Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk. Milieu-Investeringsaftrek. Innovatiekrediet. Het zijn enkele subsidieregelingen waarvan je als MKB ondernemer gebruik kunt maken. Het is dan ook raadzaam om bij al je groeiplannen te checken of er subsidies beschikbaar zijn.

Ondernemersprogramma's

In aanvulling op onze bestaande dienstverlening breiden we uit met drie programma's voor ondernemers. Strategisch advies op maat. In elk programma spreken we samen een jaarproces af, passend bij jouw ondernemersituatie.

Grip op de Zaak
Word opnieuw de regisseur in je eigen bedrijf
Grip op de Zaak
Voor de ondernemers die het idee hebben dat ze niet altijd volledig in controle zijn. Dit leidt tot onrust en verhoogt de kans op beslissingen die onder druk genomen worden.
Focus op groei
Een sterke groei in de komende jaren. Wij gaan het samen doen.
Focus op groei
Een programma afgestemd op de MKB ondernemers die tot de conclusie zijn gekomen dat er iets dient te veranderen om het pad van groei (opnieuw) in te zetten.
Snelders Startup Programma
Plannen, strategische keuzes bepalen, samen met je ondernemerscoach.
Snelders Startup Programma
Het pakket voor de ondernemers die de wens hebben om een nieuw bedrijf op te starten. Soms gebaseerd op een kansrijk idee, soms gebaseerd op de wens om ‘ondernemer’ te willen zijn.
Meer weten over onze ondernemersprogramma's?

Fiscalist Frank Waterschoot RBA
Fiscalist Frank Waterschoot RBA

Register Belastingadviseur met een jarenlange ervaring als fiscalist en accountant.

Meer weten? Mail info@sneldersconsulting.nl

Ondernemerscoach Con Snelders
Ondernemerscoach Con Snelders

Oprichter, naamgever met een jarenlange ervaring als bedrijfsadviseur.

Meer weten? Mail info@sneldersconsulting.nl

Andere ondernemersvragen waarmee wij kunnen helpen?

Als ondernemer heb je vragen. Dat is maar goed ook. Bij Snelders Consulting vind je het antwoord. 

Snelders Consulting is goed bereikbaar en levert snel en punctueel werk. Ik heb in de loop der jaren al heel wat adviezen ontvangen waar ik veel aan heb gehad. Ze zijn goed op de hoogte van je specifieke situatie. Of je nu een vraag hebt over een belasting aangifte of over een internationale kwestie, ze hebben altijd een passend antwoord. 

Anneke Rombouts - Eigenaresse Amazing-antiques.com