Jaarrekeningen

Als ondernemer wil je een rapportage van de jaarafsluiting. Het is dan goed te weten dat Snelders Consulting de expertise in huis heeft om heldere en inzichtelijke jaarrekeningen te maken. Met een goede jaarrekening heeft u inzicht in de financiële prestaties van uw bedrijf. Het helpt u om goede ondernemingskeuzes te maken.

Dat is een zorg minder.

Meten is weten...

Hoewel een jaarrekening éénmaal per jaar een must is, adviseren wij u altijd om tussentijdse rapportages te maken. Zo houdt u de vinger aan de pols.

Een persoonlijke toelichting volgt altijd op afronding van de jaarrekeningen. Zodat wij er zeker van zijn dat u begrijpt wat er in de jaarrekening staat én welke mogelijke beslissingen u hierop zou kunnen nemen.

 

Door ons opgemaakte jaarrekeningen voldoen vanzelfsprekend aan de wettelijke eisen. Een balans én een winst- en verliesrekening. Voor ons is het de uitdaging om dit op een duidelijke en begrijpelijke wijze te doen met een heldere toelichting op de cijfers.

Na het opmaken van de jaarrekeningen verzorgen wij de verdere opvolging zoals het deponeren bij de Kamer van Koophandel.

Snelders Consulting is goed bereikbaar en levert snel en punctueel werk. Ik heb in de loop der jaren al heel wat adviezen ontvangen waar ik veel aan heb gehad. Ze zijn goed op de hoogte van je specifieke situatie. Of je nu een vraag hebt over een belasting aangifte of over een internationale kwestie, ze hebben altijd een passend antwoord. 

Anneke Rombouts - Eigenaresse Amazing-antiques.com

Overige administratieve diensten