Waarmee kunnen wij u helpen?

Team

Graag stellen wij ons gemotiveerde team aan u voor. 

robert bottram pasfoto
Robert Bottram
Vennoot / MKB Ondernemerscoach

Afgestudeerd accountant en vennoot samen met Con & Marja. Sparringpartner en coach met een positieve instelling. Familieman die ook vaak te vinden is op het voetbalveld.

con snelders pasfoto
Con Snelders
Vennoot / MKB Ondernemerscoach

Medeoprichter en steunpilaar van Snelders Consulting. Een allround sparringspartner & bedrijfscoach. Altijd bezig om ons kantoor naar een hoger level te krijgen.

marja snelders pasfoto
Marja Snelders
Vennoot / MKB Ondernemerscoach

Medeoprichtster, partner van Con en de alleskunner van kantoor. Gespecialiseerd in het inleren en inrichten van administraties. Klanttevredenheid staat bij haar voorop.

Ondernemerscoach Ruud Snelders
Ruud Snelders MSc, MA
MKB Ondernemerscoach

Internationaal opgeleid als bedrijfsconsultant, met een dubbele universitaire graad van universiteiten in Tilburg en Londen. Bewezen ervaring als ondernemer met expertise in groei en financiering. Scherp oog voor innovatie en kansen.

wendy basten pasfoto
Wendy Basten
Kantoor manager

Vertrouwd gezicht aan de balie en vriendelijke stem aan de telefoon. Altijd positief denkende, vrolijke kantoormanager. De duizendpoot van ons team.

Esther Kavelaars – Roymans
Esther Kavelaars – Roymans
Salarisadministrateur

Nauwkeurig, accuraat en dienstbaar. Esther heeft alle eigenschappen in huis waardoor je je salarisadministratie zorgeloos uit handen geeft. 

 
 
 

 

babette van Riel pasfoto
Babette van Riel
Controller

Multi inzetbaar talent op administratief gebied. Mama van twee prachtige meiden. Sportieve dame met een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Ellen
Ellen van Rooij
Controller

Een van onze jonge talenten. Stressbestendig, slim en draait haar hand niet om voor een moeilijke klus. Opleiding accountancy aan de Fontys afgerond.

lizet van rooij pasfoto
Lizet van Rooij
Controller

De Wikipedia van kantoor. Een ervaren allrounder in het samenstellen van jaarrekeningen en aangiften. Betrouwbaar, loyaal en een belangrijke schakel.

mariel spooren pasfoto
Mariël Spooren
Controller

Al jaren een vertrouwd gezicht op kantoor. Weet van aanpakken en is een fijne collega. Na haar werkdag houdt Mariel van hardlopen.

mieke dirkx pasfoto
Mieke Dirkx
Controller

De attente vrolijke noot van kantoor. Fijne collega die stipt de administratie en jaarstukken verwerkt. Ze houdt daarbij alle ballen in de lucht, zowel thuis en op het werk.

patricia daniels pasfoto
Patricia Daniels
Controller

Deze vroege vogel is vaak werkzaam vanuit huis. Heeft zich ontwikkeld tot een allround administratief medewerker. Ook vakkundig op het gebied van horeca.

judith dirks
Judith Dirks
Controller

Ons jongste talent. Combineert haar studie accountancy met haar baan. Deze doorzetter voetbalt graag in haar vrije tijd.

yvonne van gerwen pasfoto
Yvonne van Gerwen
Administratief medewerkster

De administratieve kracht van het kantoor. Positief ingesteld en altijd flexibel. Sportieve, geïnteresseerde en fijne collega.

Snelders Consulting is voor G.M.O. Nederland en G.M.O. Rail een kantoor en partner welke ons ontzorgt op een tal van terreinen. 

Herwin Jansen - Directeur G.M.O.