Waarmee kunnen wij u helpen?

Team

Graag stellen wij ons gemotiveerde team aan u voor. 

Con Snelders
Con Snelders
Vennoot / MKB Ondernemerscoach

Medeoprichter en steunpilaar van Snelders Consulting. Een allround sparringspartner & bedrijfscoach. Altijd bezig om ons kantoor naar een hoger level te krijgen.

Ondernemerscoach Ruud Snelders
Ruud Snelders MSc, MA
Vennoot / MKB Ondernemerscoach

Internationaal opgeleid als bedrijfsconsultant, met een dubbele universitaire graad van universiteiten in Tilburg en Londen. Bewezen ervaring als ondernemer met expertise in groei en financiering. Scherp oog voor innovatie en kansen.

Frank Waterschoot
Frank Waterschoot
Vennoot / Register Belastingadviseur

Opgeleid als assistent-accountant en register belastingadviseur. Langjarige ervaring als relatiebeheerder en ondernemersadviseur. Vindt het een uitdaging om de beste oplossing te vinden voor ondernemers.

Robert Bottram
Robert Bottram
Vennoot / MKB Ondernemerscoach

Afgestudeerd accountant en vennoot samen met Con & Marja. Sparringpartner en coach met een positieve instelling. Familieman die ook vaak te vinden is op het voetbalveld.

Marja Snelders
Vennoot / MKB Ondernemerscoach

Medeoprichtster, partner van Con en de alleskunner van kantoor. Gespecialiseerd in het inleren en inrichten van administraties. Klanttevredenheid staat bij haar voorop.

Wendy Basten
Wendy Basten
Kantoor manager

Vertrouwd gezicht aan de balie en vriendelijke stem aan de telefoon. Altijd positief denkende, vrolijke kantoormanager. De duizendpoot van ons team.

Esther Kavelaars – Roymans
Esther Kavelaars – Roymans
Salarisadministrateur

Nauwkeurig, accuraat en dienstbaar. Esther heeft alle eigenschappen in huis waardoor je je salarisadministratie zorgeloos uit handen geeft. 

 
 
 

 

Babette van Riel
Babette van Riel
Controller

Multi inzetbaar talent op administratief gebied. Mama van twee prachtige meiden. Sportieve dame met een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Ellen van Rooij
Ellen van Rooij
Controller

Een van onze jonge talenten. Stressbestendig, slim en draait haar hand niet om voor een moeilijke klus. Opleiding accountancy aan de Fontys afgerond.

Lizet van Rooij
Lizet van Rooij
Controller

De Wikipedia van kantoor. Een ervaren allrounder in het samenstellen van jaarrekeningen en aangiften. Betrouwbaar, loyaal en een belangrijke schakel.

Patricia Daniels
Patricia Daniels
Controller

Deze vroege vogel is vaak werkzaam vanuit huis. Heeft zich ontwikkeld tot een allround administratief medewerker. Ook vakkundig op het gebied van horeca.

judith dirks
Judith Dirks
Controller

Ons jongste talent. Combineert haar studie accountancy met haar baan. Deze doorzetter voetbalt graag in haar vrije tijd.

Yvonne van Gerwen
Yvonne van Gerwen
Administratief medewerkster

De administratieve kracht van het kantoor. Positief ingesteld en altijd flexibel. Sportieve, geïnteresseerde en fijne collega.

Corry

Onze Corry hoef je niets meer te leren. Ze kent het klappen van de zweep en is een baken van vertrouwen op ons kantoor.

Angelique

Angelique heeft een jarenlange ervaring. Dat geeft rust en vertrouwen. Aan klanten én aan de collega’s van kantoor.

Glenn
Glenn
Alwin Kennis

Jong geleerd is oud gedaan. Dat geldt zeker voor onze sportieveling Alwin. Want hoewel hij al volop in de cijfers zit, studeert hij ook nog aan de universiteit.

Snelders Consulting is voor G.M.O. Nederland en G.M.O. Rail een kantoor en partner welke ons ontzorgt op een tal van terreinen. 

Herwin Jansen - Directeur G.M.O.